Skoči na glavno vsebino

Napoved za današnji dan je bila res slaba, vendar nas je Kranjska Gora spet presenetila.
Sonce ni sijalo, dežne kaplje pa so se zadržale za gorami.

Po zajtrku nas je pot vodila do jezera Jasna. Tokrat so nas tam čakali zeleni kanuji in kristalno čista voda. Učitelj nas je naučil kako si pravilno namestimo rešilni jopič, kako moramo držati veslo in veslati po jezeru ter nam pokazal kako se najbolj varno namestimo v čoln. Pozorno smo poslušali in se podali na mirno gladino. Nekateri od nas smo morali zbrati kar veliko poguma. A ker smo res vztrajni, smo se prav vsi preizkusili v veslanju. In veste kaj? Res nam je bilo všeč!
Sledilo je še eno dobro kosilo in prav kmalu je prišla na vrsto popoldanska aktivnost. Z lokostrelstvom smo se nekateri srečali prvič in spet se moramo pohvaliti. Prav vsem je šlo streljanje dobro od rok. Vmes smo si privoščili še sprehod po naselju, kjer smo si lahko kupili tudi kakšen spominek in sladoled. Popoldne je hitro minilo in večer že trka na vrata.
Popestrili si ga bomo z družabnimi igrami, potem pa nas čaka še izlet v Mižale.

Jutri nas čaka pohod do Zelencev, kosilo in odhod domov. Naš avtobus bo iz Kranjske Gore odpeljal ob 13.20, v Idrijo pa bomo prispeli okoli 17.30 ure. Razredničarka bo starše obveščala o točnem prihodu.

Bilo je lepo. Čas nam je hitro minil in komaj smo dojeli da je danes že predzadnji dan v CŠOD. Veliko smo se smejali, se hecali, učili, pridno smo sodelovali, poslušali in pokazali, da zmoremo.

Lep pozdrav od vseh nas,
Tjaša, Luka, Leon, Nik, Sefejdin in Gal

 

Dostopnost