Skoči na glavno vsebino

V ponedeljek, 9.5., smo odšli v CŠOD Vojsko in tam ostali do srede, 11.5. Ko smo prispeli tja, nas je sprejela učiteljica Metka. Šli smo v jedilnico, kjer nam je povedala nekaj pravil, kako hitreje postlati posteljo. Potem smo pomalicali in šli pripraviti vsak svojo sobo. Sledil je počitek, nato pa kosilo. Po kosilu smo šli po drva in zakurili ogenj (kres). Na ognju smo pekli hrenovke.

Vasja

V ponedeljek smo šli na Vojsko. Ko smo prišli na Vojsko, nam je učiteljica dala navodila. Potem smo skupaj določili sobe, gospa pa je povedala številko sobe. zvečer smo kurili kres. naslednji dan smo si šli ogledat živali.  Bili so žuželka, kača, tri miške, 4 skakači, ščurki, paličnjaki. Šli smo tudi k potoku Gačnik. Lovili smo živalice: pupke, pijavke, paglavce, vodne drsalce.

Sefejdin

Bili smo na Vojskem. Prvi dan smo klekljali in si sklekljali zapestnice. Pekli smo hrenovke na tabornem ognju in lovili živalice v potoku Gačnik. Drugi dan smo božali živali: ščurke, legvana, pličnjake, želvi, goža. Zvečer smo imeli ples. Tretji dan smo takoj, ko so nas zbudili, začeli pakirati. Po zajtrku smo odšli na dolg sprehod. Imeli smo se zelo lepo.

Tjaša

Na Vojsko smo se peljali z avtobusom. Razdelili smo se po sobah in pripravili postelje. Na taboenem ognju smo pekli hrenovke. V gozdu smo postavili bivake iz vej, mahu in smrečja. V gozdu smo nabirali drva za taborni ogenj.

Leon

no images were found

Dostopnost