Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 21.4. smo si učenci od 5. razreda dalje ogledali predstavo v OŠ Črni Vrh nad Idrijo Kje je Tina?

21.4.2022 smo si ogledali predstavo kje je Tina? Avtobus nas je pripeljal na uhod pred črnovrško osnovno šolo. Vstopili smo skozi glavni uhod in v telovadnico, ki so jo preuredi prau za ta namen v pravo majhno gledališče. Od tega trenutka dalje smo sedeli na udobnih stolih in se čudili, kako so igralci plesali, peli, govorili. Za spremljavo je bil otroški pevski zbor, klavir, manjša glasbila. Taki predstavi se lepše reče kantata. Za konec pa smo jih nagradili z bučnim aplavzom. Verjamem, da se nam je utisnila globoko u spomin. In upam da bom imela kdaj priložnost doživeti kaj tako posebnega in navdihojočega.

Urša

Danes smo šli v Črni Vrh. Šli smo z avtobusom. Ogledali smo si predstavo v Osnovni šoli Črni Vrh. Od šole smo šli petnajst minut pred deveto. Zelo lepo smo se imeli. Vrnili smo se ob 12 uri. Na avtobusu sem sedel z Leonom.

Sefejdin

Peljali smo se v Črni Vrh. Peljali smo se z avtobusom. Nastopali so veverica, metulj, roža, Tina in Oskar. Dobili smo list. V njem so napisani vsi nastopajoči.

Na koncu smo nastopajočim zaploskali.

Leon

Danes smo šli v Črni Vrh z avtobusom. Ogledali smo si predstavo Kje je Tina? Nastopali so veverica, metulj, roža, Tina, oče Martin, čebela in Oskar. Na koncu smo  zaploskali. Bilo mi je zelo všeč.

Luka

Dostopnost