Skoči na glavno vsebino

Danes smo imeli tehniški dan. Delali smo animacijo. Najprej smo zapisali zgodbo, potem pa postavljali sceno. Potrem smo začeli fotografirati. Imeli smo štiri ure tehniškega dneva. Zadnjo uro smo pregledali vse forografije. Imeli smo se zelčo lepo.

Sefejdin

Danes smo imeli tehniški dan. Delali smo animacijo. ko smo prišli v šolo, smo se najprej testirali. Potem smo se pogovorili, kako bo potekal dan in dokončaki, kar smo še rabili pri zgodbi. Potem smo začeli fotografirati figure. Po dveh šolskih urah smo imeli malico. Po malici je bilo še za štiri ure dela. Šesto uro smo imeli tako ali tako na urniku računalništvo in smo že malo montirali animacijo in odstranili, kar ni bilo ustrezno. Po šestih šolskih urah, smo šli na zasluženo kosilo in v podaljšano bivanje. Komaj čakam, da bodo animacije objavljene na spletni strani. bilo mi je zelo všeč.

Vasja

14.1.2022 smo imeli tehniški dan na temo risank. Učitelj računalništva je prinesel šolske tablice in stojalo za njih. Izbrali smo si, kje bomo imeli “sceno” za risanko. Ko smo imeli že vse pripravljeno in postavljene figurice živali, dreves, ozadje, je nastopilo fotografiranje vsakega premika posebej. V petih šolskih urah sem uspela narediti okrog 600 fotografij. 6. uro smo fotografije prenesli na računalnik. V naslednjih tednih nas čaka slikovna in zvočna montaža risanke. Ta tehniški dan nam je pokazal, koliko truda je vloženo v eno kratko risanko.

Urša

 

 

Dostopnost