Skoči na glavno vsebino

Danes v sredo, 1.12. smo imeli tehniški dan.

Ko smo prišli v šolo, smo se najprej testirali. potem smo imeli eno uro pouka. nato smo se lotili izdelovanja zvezd iz papirja. Nato smo začeli rezati vrvice in barvali smo lesene krogce za snežaka. Narisali smo mu usta, oči in korenje. narisali in podpisali smo se v voščilnico za učiteljico Jano, ker je imela rojstni dan. na vrvice pa smo nalepili snežinke. Imeli smo se lepo.

Vasja

Danes  smo imeli tehniški dan. Delaqli smo snežene oblake. Šli smo tudi ven in igtrali smo košarko. Potem smo naredilki snežaka. Potem smo dali okraske na smreko.

Leon

Danes smo imeli tehniški dan. Delali smo snežake iz lesa. Les smo pobarvali z belo barvo. narisali smo mu usta, oči, gumbe in nos. Proti koncu smo nalepili glavo in šal. Če si želel, si lahko naredil dva snežaka. Na začetku smo izrezali oblake in na vrvico zalepili vate za snežinke. Imeli smo se lepo.

Tjaša

Delali smo snežake iz lesa. Okrasili smo smreko. Delali smo oblake. Delali smo snežinke. Imeli smo se lepo.

Nik

Danes smo imeli tehniški dan. Izdelovali smo snežake iz lesa. Na začetku smo delali oblake. Iz lepenke smo snežaku naredili klobuk. Bilo mi je zelo všeč.

Luka

Imeli smo tehniški dan. delali smo snežake. Naredili smo oblake s snegom. Imeli smo se lepo.

Tomi

danes smo delali snežake. Naredili smo jih iz lesa. Imeli smo se fajn. Snežakom smo naredili tudi šale. V razredu smo naredili tudi smrekico z lučkami.

Tim

 

 

Dostopnost