Skoči na glavno vsebino

Danes smo se peljali z avtobusom. Sam sem plačal vozovnico. Ogledali smo si vozni red.

Leon

Danes smo se peljali z mestnim avtobusom. peljali smo se v Spodnjo Idrijo. kupili smo vozovnico.

Luka

Danes smo se prvo uro odpravili na avtobusno postajo. Počakali smo, da bo čas za odhod. nato smo vstopili na avtobus. kos mo vstopili, je vsak sam plačal karto. Ko smo plačali karte, smo se po želji vsedli na sedeže. Najprej smo se peljali do Placa, nato nazaj do avtobusne postaje in do Spodnje Idrije. Malo smo se asmejali in pogovarjali. Peljali smo se do tovarne Hidria. Zelo mi je bilo všeč, da smo plačali karte sami in da smo se vsedli na sedeže, ki smo si jih izbrali.

Vasja

Danes smo se peljali z mestnim avtobusom. Ko smo vstopili v avtobus, smo plačali karte. Potem smo se vsedli na sedeže. Najprej smo se peljali do Placa in nato do Spodnje Idrije. Peljali smo se do tovarne Hidria. nato smo se peljali nazaj v Idrijo.

Tjaša

Prvo šolsko uro smo se odpravili proti avtobusni postaji, kjer smo vstopili na mestni avtobus. pozdravili smo šoferja in plačali vozovnico. Celotna vožnja stane 50 centov. Danes smo se peljali z avtobusomsedli smo se vsak na svoj sedež in se odpeljali. Med potjo do Spodnje Idrije smo opazovali okolico in si tudi kaj zapomnili. Na avtobusni postaji v Idriji smo izstopili. Na koncu smo si opgledali še vozni red.

Urša

Danes smo se peljali z mestnim avtobusom. Peljali smo se do Spodnje Idrije. Vsedli smo se v zadnji del avtobusa. Na avtobusu smo se med sabo pogovarjali. Opazovali smo skozi okno. Peljali smo se do Mestnega trga. V avtobusu je bilo osem učencem štiri učiteljice. Naša vožnja se je končala na avtobusni postaji v Idriji. Vrnili smo se v šolo in imeli pouk naprej. Lepo smo se imeli.

Sefejdin

 

 

Dostopnost