Skoči na glavno vsebino

V petek, 28.5. smo šli v Ljubljano na festival Igraj se z mano. Najprej smo šli v avtobus, da nas odpelje v Ljubljano. Ko smo prispeli v Ljubljano, smo hodili vse do Kongresnega trga. Tam smo pojedli malico in se šli različne igre. Ob 12.00 so začeli pospravljati. Mi smo še malo pojedli, popili in se nato hitzro odpravili do avtobusne postaje. Tam smo počakali na avtobus. Ko smo prispeli v Idrijo, smo šli še na kosilo in nato domov.

Yulieth

28.5. smo se z avtobusom odpravili z avtobusom v Ljubljano na festival. Z avtobusne postaje v Ljubljani smo odšli do Kongresnega trga, kjer smo pomalicali. Po malici so sledile aktivnosti. S taborniki smo iskali rutko, igrali igre sodelovanja, sestavljali ogromno sestavljanko, vozili kolo, plesali in spoznavali, kako je biti gasilec. Vsak dan se mora končati. Naš se je končal ob dvanajstih, ko smo vračali domov.

Urša

V petek smo odšli v Ljubljano. Všeč mi je bilo, da sem se vozil s kolesom in ko smo igrali namizni nogomet.

Luka

V Ljubljani smo se imeli zelo fajn. Peljali smo se z avtobusom. Veliko je bilo delavnic, kjer smo veliko delali. Od gasilcev smo dobili nalepke. Všeč mi je bilo, ko smo plesali, se igrali s kockami in iskali taborniško rutico.

Leon

Bili smo v Ljubljani. Šli smo na festival Igraj se z mano. Tam smo se šli različne igre. V Ljubljani smo tudi plesali.. Vrnili smo se ob 14.15.

Tjaša

Zjutraj smo šli do avtobusne postaje. Ob 7.40 smo se odpeljali. Ko smo prispeli v Ljubljano, smo šli do Tromostovja. Potem smo šli na festival Igraj se z mano. Igrali smo nogomet, vozili kolo, iskali rutko in igro sodelovanja. Imeli smo sedem igral. Potem smo šli nazaj v idrijo.

Sefejdin

 

Dostopnost