Skoči na glavno vsebino

Prireditev Osnovne šole Idrija – Ponosni na državo in njeno zastavo

Na OŠ Idrija smo ob dnevu samostojnosti in enotnosti in trideseti obletnici plebiscita za samostojno Slovenijo pripravili virtualno prireditev, ki so si jo učenci premierno ogledali v četrtek, 24. decembra 2020.

Prireditev je soustvarilo več kot 120 sodelujočih, na kar smo organizatorke prireditve zelo ponosne. Že v začetku, ob snovanju prireditve, smo si želele, da v prireditev vključimo čim več učencev. Nekatere smo povabile k recitaciji pesmi, druge k pripravi glasbenih točk, tretje k izdelovanju likovnih izdelkov in četrte k pripravi voščil Sloveniji. Največ učencev pa je sodelovalo z avtorskimi fotografijami. Hvala vsem učiteljicam, ki ste spodbujale učence.

Poleg zgoraj omenjenih sodelujočih so na prireditvi sodelovali še ravnateljica ga. Ivica Vončina, župan Tomaž Vencelj in drugi zunanji sodelavci (Anja Istenič, Marijan Novak in Matic Miklavčič). Še posebej pa se zahvaljujemo našemu sodelavcu Petru Tončiču, ki je vse prispevke združil v celoto in dal prireditvi končno vizualno podobo.

Še enkrat hvala vsem sodelujočim!

Organizatorke prireditve: Tamara Velikanje, Elizabeta Lampe, Maria Ana Kremžar Jerman

Povezava do mape z fotografijami fotonatečaja.

Dostopnost