Skoči na glavno vsebino

Všeč mi je bilo, ko smo rezali paprike. Naredili smo namaz.

Luka

Rezali smo jabolka. Naredilim smo čežano. Vanjo smo dali jabolka, sladkor in cimet.

Leon

Danes smo imeli naravoslovni dan. Morali smo prinesti lončke za vlaganje in predpasnik. Delali smo čežano in namaz. Za čežano smo rabili jabolka, cimet, malo sladkorja. Za namaz smo rabili paprike, olje, gorčico in čebulo.

Tjaša

Rezali , kuhali in mešali smo jabolka in paprike. Naredili smo čežano in namaz. Poskusili smo čežano. malo je bila kisla.

Nik

Danes smo imeli naravoslovni dan. Najprej smo se zbrali v gospodinjski učilnici. Potem smo si nadeli predpasnike, nato smo si umili roke. Začeli smo z delom. Najprej smo narezali paprike in jih dali kuhati. nato smo rezali jabolka in jih dali kuhati. Na koncu smo poizkusili čežano. Ko smo končali naravoslovni dan, smo imeli še malo pouka. Imeli smo se zelo lepo.

Vasja

Danes smo delali čežano in paprikin namaz. Najprej smo oprali paprike in jabolka. Narezali smo paprike in kasneje jabolka. Jabolka smo kuhali 15 minut.Na koncu smo vsi poizkusili čežano in bila je dobra in sladka. Na koncu smo pomili krožničke. Zelo smo bili utrjujeni, ker smo se trudili. Naravoslovni dan smo imeli štiri ure in smo se imeli zelo lepo.

Sefejdin

Dostopnost