Skoči na glavno vsebino

V začetku septembra smo se v oddelkih podaljšanega bivanja z velikim veseljem odzvali vabilu Zavoda Sopotniki k ustvarjanju prisrčnih pozornosti za uporabnike storitve. Tako smo v tednu od 14. do 18. septembra, ki je hkrati sovpadal s tednom mobilnosti, sooblikovali Dan za spremembe 2020 – vseslovensko prostovoljno akcijo v organizaciji Slovenske filantropije.

Pod vodstvom učiteljic Tanje Andder, Žive Caruso, Urše Erjavec, Polone Kapitan, Erike Kavčič, Marie Ane Kremžar Jerman, Ane Kurtanjek, Tee Mihelič, Martine Vidmar in Anite Vihtelič Janež je 185 učencev od 1. do 5. razreda ustvarilo risbice s pozitivnimi mislimi na temo kako si krajšajo čas, ko se počutijo same, kaj jih spravi v dobro voljo, kako potujejo in kam radi gredo.

Iskrena hvala Kartonaži Alič Idrija d. o. o., ki nam je darovala kartone, iz katerih je vsaka skupina ustvarila prikupno in unikatno vozilo, nanj pa prilepila svoje izdelke. Risbice s sporočili, ki jih bodo starostniki prejeli, ko se bodo s Sopotniki zapeljali po opravkih, so učenci z ravnateljico Ivico Vončina predali v roke predstavnici Zavoda Sopotniki idrijske enote Tini Benčina v sredo, 30. septembra, na dvorišču šole.

 

Urša Erjavec

foto: Ana Kurtanjek

 

 

Dostopnost