Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, dragi učenci,

v prihodnjem tednu se bomo na šoli zopet zbrali vsi. Učenci 4. in 5. razreda že v ponedeljek, ostali učenci pa v sredo. Razredniki vas bodo o podrobnostih prihoda v šolo obvestili preko roditeljskega sestanka na daljavo. Kljub temu, da je epidemiološka slika v Sloveniji trenutno ugodna, pa moramo vsi skupaj poskrbeti, da bomo zdravi dočakali konec šolskega leta. To nam bo uspelo z upoštevanjem priporočil NIJZ.

Učenci boste lahko vstopali v šolo samo od 7.30 do 7.50; v tem času bodo odprti vsi trije vhodi v šolo. Jutranje varstvo bo organizirano le za prijavljene učence 1. razreda; zanje bo šola odprta od 6.30 do 7.15 (vhod z dvorišča).

Poudariti je potrebno, da se v šolo vračajo le zdravi učenci. V skladu s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje mora šola obvezno pridobiti podpisano Izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo, s katero starši potrdijo, da je otrok zdrav. To izjavo otrok prvi dan prinese s seboj in jo na vhodu v šolo odda dežurnemu učitelju. 

VSTOP V ŠOLO JE DOVOLJEN SAMO UČENCEM. Starši in ostali obiskovalci lahko v šolo vstopijo izključno po predhodnem dogovoru (05 37 262 00, 05 37 262 16). Pri vstopu je za zunanje obiskovalce obvezna uporaba zaščitne maske.

Vsi šolski prevozi so organizirani po običajnem voznem redu.

Dostopnost