Skoči na glavno vsebino

Med jesenskimi počitnicami sem se učila za ocenjevanje naravoslovja. Mama je k nam prinesla mojega mlajšega bratca in smo se z njim igrali. Z očetom sva naredila zelo slasten jabolčni štrudelj. Na televiziji smo gledali veliko filmov. Brala sem dobro knjigo o Heriju Potterju. Z bratom sva na računalnik skupaj igrala igrice. Pospravila sem po pisalni mizi, predal in omaro z oblačili. Uredila sem peresnico in ošilila barvice. Gledala sem svoje najljubše nanizanke. Na obisk je prišel moj mlajši bratranček. Te počitnice so bile pestre.

Karmen

Med jesenskimi počitnicami sem bila doma. Doma sem pomagala staršem pri delu in počivala. Pomagala sem pripraviti kosilo, pazila sem na sestrico in bratca. Z mamo sva pripravili kosilo, jaz sem pripravila mizo. Imela sem se lepo. med jesenskimi počitnicami sem se zelo spočila.

Irena

Med počitnicami sem obiskala babico. Pomagala sem pospravljati listje in pri drugih jesenskih opravilih. Šla sem na izlet v Italijo v mesto Udine. Na koncu počitnic smo šli tudi na grobove in prižgali svečke za naše pokojne sorodnike. Izrezala sem bučo in jo postavila na balkon. Seveda pa se je bilo treba spočiti in tako je bilo počitnic hitro konec.

Urša

Prejšnji teden smo imeli počitnice. Z mamo sva že v nedeljo šla z vlakom v Prekmurje. Vožnja je bila zelo dolga, saj je imel vlak veliko zamudo. Zunaj je bilo že temno in tako se ni nič videlo skozi okno. V prekmurju je bilo slabo vreme, zato sem notri gledal filme in se učil naravoslovje. šel sem v trgovino in trikrat v kino. Ogledal sem si film Košarkar naj bo 2 in Farmageddon ter risanki Mali jeti in Bacek Jon. Na dan mrtvih nisem šel na pokopališče, ker je bilo zelo mrzlo. Tudi ata se nam je pridružil na počitnicah in tako sva midva raje popravljala računalnik teti Joži. V soboto smo se vrnili domov. Na počitnicah je bilo lepo, le prekratke so se mi zdele.

Aljaž

Med počitnicami sem bila z družino doma. Z mami sva veliko pospravljali hišo in pekli peciva. Za noč čarovnic smo šli k noni na obisk. Tam smo bili do večera. Ko smo prišli domov smo se strašljivo oblekli in obiskali sosede. Med tednom smo tudi vsak večer gledali filme. Konec tedna smo pripravljali, da gremo nazaj v šolo.

Yulieth

Dostopnost