Skoči na glavno vsebino

PRVI ŠPORTNI DAN

 

TA ŠPORTNI DAN JE BIL LEP. SMO SE VOZILI S KOLESOM IN S SKIROJI IN SO ŠLI SKUPAJ DO EVRO SPINA IN SMO VIDELI ZNAKI IN SMO VIDELI ZA AVTO IN MOTOR DA NE SMEJO VOZITI. IN SMO OBRNILI. NIKOVA ATA JE SPOSODIL NAS ELEKTRIČNI SKIRO IN JE BARVA ČRNA IN TO JE ZELO LEPA. SMO PROBALI VSI ELEKTRIČNI SKIRO. IN SMO VOZILI V KOLESARSKI STEZI. IN SMO ZAKLENILI KOLO IN SMO ŠLI V RAZREDU.

SEFEJDIN

Danes, 18. 9. 2019, smo imeli športni dan. Prvo uro smo imeli pouk  nato smo šli po skiroje in kolesa, zunaj smo se dogovorili kako bomo vozili. Potem smo šli na kolesarsko stezo in se peljali po stezi naprej videli smo manjši mlin. Pri mlinu smo se ustavili in si menjali vozila. Ko smo to končali smo se počasi odpravljali nazaj ko smo prišli do šole nam je ata od Nika pokazala električni skiro, z njim smo se lahko malo peljali. Ko smo s tem končali smo prevozili še poligon ki smo ga postavili. Najbolj mi je bilo všeč ko smo se vozili z električnim skirojem.

Yulieth

Bilo mi je zelo všeč. Vozil sem se s skirojem. Prej sem se že vozil na šolskem dvorišču. Doma imam kolo. Odpeljali smo se na kolesarsko stezo. Vozili smo se po desni strani. Z Aljažem sva se vozila zadaj v koloni.

Luka

Danes je bilo zelo lepo. Preizkusili smo se voziti na električnem skiroju. Prej sem padla, ker  je Nik vrgel kamen. Prestrašila sem se.

Tjaša

Bilo mi je lepo. Vsi smo uživali in se zabavali. Kolesarili smo in se vozili s skiroji. Učili smo se o prometu. Vozili smo se po kolesarski stezi. Od doma sem prinesel čelado, ki je oranžne in rdeče barve.

Vasja

Danes smo kolesarili in se vozili s skiroji. Moj ata je pokazal električni skiro. Vožnja s skirojem me ni utrudila, ker imam veliko kondicije. Tjaša je padla. Vrgel sem kamen in se je prestrašila.

Nik

Nekateri smo v šolo pripeljali kolesa. Z mano je prišel ata. Kolo sem zaklenil ob drog. Moja ključavnica je zelo trda. Čisto na koncu smo se vozili s skirojem Nikovega očeta. To je bil električni skiro. Prvič sem se peljal z njim. Všeč mi je bila barva in zavore.

Leon

 

Dostopnost