Skoči na glavno vsebino

Danes smo šli v Tolmin. Tekmovali v tehniki, v obdelavi gradiv. Tekmovala  sem v obdelovanju papirja. Bilo mi je zelo všeč. Najbolj mi je bilo všeč, ko so pripravili predstavo in so delili priznanja. Jaz sem bila na šestem mestu. V obdelavi lesa je bil gregor prvi in Yulieth druga. Aljaž je bil drugi v obdelavi kovin. Ta dan je bil zelo dober in bila sem zelo zadovoljna.

Irena

Danes smo šli v Tolmin na tekmovanje iz tehnike. Izdeklala sem velikonočno škatlico iz papirja. Ko smo prišli v Tolmin, smo pomalicali. Potem nas je učiteljica Nuša razdelila v skupine. Z Ireno in Almo smo bile skupaj v učilnici. Midve z Ireno sva končali prej, Alma pa kasneje. Po tekmovanju smo šli nazaj v predavalnico, kjer smo gledali predstavo. Po koncu predstave smo šli na kosili. Kosilo je bilo zelo okusno. Potem smo šli na podelitev priznanj.. Vsi smo se zelo dobro odrezali. Pri tekmovanju sem bila na petem mestu. Po koncu vsega smo se vrnili v našo šolo. Zelo sem ponosna na svoje sošolce in nase.

Karmen

V četrtek, 18.4.2019 smo se odpeljali v Tolmin. S seboj  smo vzeli malico in se nato odpeljali s kombijem. Ko smo prispeli v Tolmin, smo odšli do zbirne učilnice. poslušali smo navodila učiteljev in nato v miru pomalicali. Ko smo bili v učilnicah, smo začeli z delom. Jaz sem obdeloval les. Izdelal sem leseno košarico za vijake. Po delu smo šli na kosilo. Bilo je okusno. Po kosilu smo odšli v učilnico na razglasitev rezultatov. Ko so izgovorili moje ime, sem bil šokiran, ker nisem pričakoval tega mesta. Dosegel sem prvo mesto v obdelavi lesa. Po razglasitvi rezultatov smo se zbrali in se odpeljali domov. Veselim se novih zmag!

Gregor

 

 

Dostopnost