Skoči na glavno vsebino

Med počitnicami sem bila doma ter se imela prelepo. Z mamo sva “pohajali” in vozila sem mlajšega bratca z vozičkom. Šla sem tudi do mame, bratca sem hranila in previjala. Dobili smo obiske tete, strica in bratranca. Na telefonu sem poslušala svojo najljubšo pesem in ob njej prepevala. Z bratom sva se veliko pogovarjala in skupaj igrala monopoli. Gledala sem svoje najljubše nanizanke. Zjutraj sem spala do devetih. med temi počitnicami seje mlajši bratec naučil sedeti, a še vedno kdaj pade. Zelo sem se zabavala z atom, mamo, bratom in malim bratcem.

Karmen

Imela sem dobre počitnice. Zadnji vikend sva šli s sestro po nakupih. Kupili sva hrano in obleke. Bila sem v parku, prebrala sem knjigo in se tudi učila. Nakupila sem tudi nekaj stvari za pripravo torte, ki sem jo naredila. Pojedli smo jo in bila je zelo okusna. Počitnice so se končale in začela se je šola. Ni mi bilo preveč težko oditi nazaj v šolo.

Alma

 

Med zimskimi počitnicami sem bila na Debelem Rtiču. Ko smo prišli tja, so nas razporedili po sobah. Šli smo na sprehode do morja. Šli smo tudi v Ankaran in na pokopališče školjk. Tam smo jih lahko nabrali za spomin. Kopali smo se v bazenu. Na sprehode smo hodli do morja in med vinogradi. Imeli smo tudi delavnice s fotoaparati in lov na zaklad. Zvečer smo imeli ples in nastope petja in plesa. S sobo smo se predstavili in povedali njeno ime. Moja skupina se je imenovala Angelčki. Imela sem se lepo. Najbolj mi je bilo všeč v Ankaranu in na pokopališču školjk.

Irena

 

Med zimskimi počitnicami smo šli jaz, Gregor, Irena na Debeli Rtič za en teden. Prvi dan smo se spoznavali med seboj. drugi dan smo šli na različne delavnice in v bazen. Na eni izmed delavnic smo dobili fotoaparate in posneli smo velko fotografij. Tretji dan smo šli v bazen in na sprehod do morja. Bilo je veliko školjk in nabrali smo jih za spomin. Četrti dan smo šli spet na sprehod in v vodi smo videli meduzo. Kopali smo se v bazenu. Spoznala sem veliko novih prijateljev. Zadnji dan smo se poslavljali od prijatelje. zvečer smo imeli še zadnji skupni ples in bilo je zelo lepo.

Yulieth

Počitnice sem preživel doma. V ponedeljek sem šel v knjižnico in prinesel knjige in DVD_eje s filmi in risankami. Prebral sem dve knjigi. Veliko sem se igral in hodil na igrišče. Z mamo sva šla vsak dan na sprehod. V gozdu sva videla trobentice, zvončke in teloh. Nekajkrat sem si tudi prebral družboslovje. V soboto smo šli v Ajdovščino. Sam sem šel k frizerju. čeprav sem se imel med počitnicami lepo, sem komaj čakal pouk, saj sem pogrešal sošolce.

Aljaž

V soboto, 23.2. smo šli z Ireno in Yuli na Debeli Rtič. Ko smo prišli na cilj, smo se dali v skupine in razpakirali prtljago in odšli na kosilo. tam smo bili en teden. V sobi nas je bilo dvanajst. Fantje so me razglasili za kralja sobe, ker sem jih naučil olike in pospravljanja sobe. V četrtek sem bil strokovni žirant. Ta vloga je super, ker imaš tablo s številkami 1,2,3,4 i n 5. S temi tablami oceniš različne vloge: petje, ples,…Ko je prišla sobota smo pripravili prtljago. Po zajtrku smo se odpeljali domov.

Gregor

 

 

 

Dostopnost