Skoči na glavno vsebino

Učenci lutkovno-gledališkega krožka so letos pod mentorstvom Mire Rejec in Žive Caruso pripravili gledališko predstavo Jaz sem najmočnejši. Slikanico avtorja Maria Ramosa sta mentorici pripredili za igro ter dodali izbrano glasbo. V ustvarjalnem in konstruktivnem sodelovanju z mladimi igralci je nastala prisrčna praznična zgodba, ki nas nauči, da je prijaznost in medsebojna pomoč velika in pomembna vrlina. Tako je bil na koncu z volčjo zverino zadovoljen tudi dedek Mraz.

Pod pokroviteljstvom ZPM Idrija je bila predstava odigrana kar trinajstkrat v času med 12. in 20. decembrom. Nastopili smo v obeh enotah Vrtca Idrija, v obeh enotah Doma upokojencev Idrija (Marof, Idrija), v Sp. Idriji, v Črnem Vrhu ter v Godoviču za otroke iz vrtca in osnovnošolce od 1. do 5. razreda,  na koncu pa še za “domače” v OŠ Idrija, kjer so si našo predstavo ogledali tudi upokojeni učitelji.

Hvala vsem gledalcem za prijetno druženje. Bili smo veseli številnih pohval, objemov in stiskov rok. Prav zato že z velikim veseljem zremo v naslednji projekt…

Dostopnost