Skoči na glavno vsebino

Zgodaj zjutraj smo se odpravili v Kranjsko Goro. Ko smo prišli v dom Kosobrin, smo se najprej pogovarjali z upravnikom o pravilih, ki veljajo v domu, nato pa smo se namestili v sobe, ki se nahajajo v 3. nadstropju.

Po kosilu smo imeli odmor. Igrali smo nogomet in košarko.

Po odmoru smo z učiteljico Klavdijo šli do info točke, kjer nam je predstavila Kranjsko Goro in okolico.

Jan Vidmar 7.c

 V dom smo prišli ob 10.00. Najprej smo razpakirali svoje stvari in nato šli na kosilo.

Ob 15.00 smo se odpravili na krajši pohod. Najprej smo šli do smučarske table. Tam se nam je predstavila učiteljica Klavdija. Nato smo odšli do nekega travnika, kjer smo si ogledali tamkajšnje gore. Za tem smo odšli na smučišče Vitranc. Tam smo videli pogled na celotno Kranjsko Goro. Kranjska Gora je bila nekoč vas, sedaj je naselje. Cesta je potekala skozi vas, danes pa je ob robu naselja. Tam je tudi naravno okno.

Narisati smo morali zemljevid Zgornjesavske doline. Tisti, ki je najlepše narisal, je dobil nagrado. To nisem bila jaz, ampak Ajša. Čez čas smo se odpravili nazaj v dom. Tam smo imeli predavanje o zdravi hrani in jo potem tudi poskusili. Sedaj bo večerja.

Zaradi pohoda v naravo in lepega vremena, so občutki super. Proti večeru je začelo deževati. Veter je kar močno pihal in potem je posijalo sonce.

Rebeka Rupnik, 7.c

 

COŠD 1CŠOD3CŠOD4CŠOD5CŠOD6CŠOD 2CŠOD 7CŠOD 8CŠOD 9CŠOD 10CŠOD 11

Dostopnost