Skoči na glavno vsebino

psi trapevtiV ponedeljek, 9. decembra 2013 ob 18. uri bo v prostorih Mestne knjižnice in čitalnice Idrija otvoritev fotografske razstave  Jasmine Hasković Psi terapevti, ki bo na  voljo za ogled vse do 22. decembra 2013. Ob tej priložnosti so učenci PPVI zbrali nekaj vtisov o obiskih Belle in Monike Rijavec na naši šoli.

 

 

Všeč mi je bilo, ko smo šli z Bello na sprehod do svetega  Antona, kjer smo iskali rožice. Skupaj z Bello rišemo in telovadimo.  Z Bello se včasih pri telovadbi plazimo, enkrat sem Bello prehitel. Ko je imela Bella rojstni dan sem ji kupil darilo, bila je zelo vesela. Rad sem z Bello, ker mi pomaga, ko rišemo in se učimo. Bello sem tudi narisal. Najraje imam, ko gremo z Bello na sprehod, naučil sem se lepo držati povodec.

Janez Rudolf

Zadovoljen sem, ko pride Bella. Najbolj mi je bilo všeč, ko so prišli snemat s televizije. Pokazali smo kako se z Bello učimo. Najraje z Bello rišem in jo božam. Bella tudi zalaja, rada ima priboljške. Všeč so mi sprehodi z Bello. Ko je imela rojstni dan smo ji narisali risbice in ji pripravili praznovanje. Belli smo zapeli jaz pa sem ji pripravil govor. Bella pa je nam prinesla torto.         

Davorin Rupnik

Lepo je, ko pride Bella. Rada božam Bello, ker je pridna in prijazna. Ko je imela rojstni dan je prinesla torto. Bella ima tudi mene rada.

Eva Bonča

Rad grem z Bello na sprehod, rad se z njo igram in ji dajem brikete, ker je lačna. Da mi tačko, jaz pa bi ji rad dal debel kos salame, vendar Bella rada je banane.

Ahmet Pjanić

Najraje imam, da se naučimo kaj o Belli, naučili smo se tudi kako se moramo vesti, ko smo s kužki. To me zelo zanima, ker imam tudi doma kužka. Veliko sem se naučila, kako se da tačko, kako da kuža glas, kako se usede, plazi. To kar me nauči Monika, potem doma poskusim s svojo psičko.  Rada z Bello telovadim. Fino je bilo, ko nam je dala svoj odtis. Rada jo božam, ker ima mehko dlako. Če Bella ne bi več hodila k nam bi mi bilo zelo dolgčas. Rada bi, da bi se z Bello večkrat žogali. Jaz bi ji vrgla žogo, potem pa bi mi jo Bella prinesla.

Simona Mlakar

Bella je pridna, ko se igramo z žogo. Vesel sem, ker me Bella uboga. Ko je bolna jo zelo pogrešam. Belli bi napisal mail in ji rekel, da je pridna. 

Gregor Simonič

 psi trapevti

 

Dostopnost