ROKOVNIK ZA VPIS V SREDNJE ŠOLE ZA ŠOLSKO LETO 2014/2015
1. Razpis za vpis v SŠ – elektronska oblika
2. Informativni dnevi v SŠ in dijaških domovih. 14. 2. in 15. 2. 2014
3. Prijavljanje učencev za opravljanje
preizkusa posebnih nadarjenosti (PN), znanj in do 5. 3. 2014
spretnosti, ki jih zahtevajo določene SŠ ter
posredovanje dokazil o izpolnjevanju
posebnega vpisnega pogoja za program
Gimnazija (š) in Ekonomska gimnazija(š).
4. Opravljanje preizkusa PN ter ugotavljanje
izpolnjevanja posebnega vpisnega pogoja med 18. in 22. 3.
kandidatov za športni oddelek progama 2014
Gimnazija in Ekonomska gimnazija (Š).
5. Posredovanje potrdil o opravljenih preizkusih
PN ter izpolnjevanju vpisnega pogoja za pro- do 28. 3. 2014
gram Gimnazija (š) in Ekonomska gimnazija (Š).
6. Prijavljanje za vpis v 1. letnike SŠ za šolsko leto do 4. 4. 2014
2014/2015.
7. Javna objava številčnega stanja prijav 10. 4. 2014
(Internet).
8. Javna objava sprememb obsega vpisa in stanja do 24. 4. 2014
prijav na srednjih šolah za šol.l. 2014/15
9. Morebitni prenos prijav za vpis v SŠ. do 25. 4. 2014
10. Obveščanje osnovnih in srednjih šol
o omejitvah in spremembah obsega razpisanih do 30. 5. 2014
mest v SŠ ; javna objava omejitve vpisa-Internet.
11. Obveščanje kandidatov o omejitvi vpisa. do 3. 6. 2014
DNEVNIK, CŠOD GORENJE
PRVI DAN
Ponedeljek, 26. 11. 2012
Danes smo se ob 8. uri zjutraj odpravili z avtobusne postaje v Idriji proti Gorenju. Pot je bila dolga, občasno tudi dolgočasna. Vozili smo se približno dve uri in pol. več…
Tradicionalni slovenski zajtrk
Zajtrk je najpomembnejši obrok v dnevu, ki nam da energijo za koncentracijo pri delu in boljšo učinkovitost. Doma redno zajtrkuje le manjši delež naših učencev.
K vseslovenskemu projektu »tradicionalni slovenski zajtrk« in dnevu slovenske hrane smo se vključili tudi na naši šoli.
V petek, 16. novembra so vsi učenci na šoli in podružnicah imeli prvo uro čas za zajtrk. Reditelji in njihovi pomočniki, pa tudi razredniki so pripravili učilnice, prinesli v razred maslo, med, mleko in kruh in zajtrkovali. V tej uri je bil čas tudi za pogovor o doma pridelani hrani in še o čem lepem. Na podružnični šoli Godovič pa so ta dan celo pekli medenjake. V času dopoldneva so si učenci lahko vzeli tudi jabolka.
Taj zajtrk nam je bil vsem v veselje. Želeli si bi ga večkrat v letu ali vsak dan!
Ni zadetkov
Iskane strani ni mogoče najti. Poskusite z drugačnimi iskalnim nizom ali uporabite navigacijske menije.