Skoči na glavno vsebino

DRUGI DAN

Torek, 27. 11. 2012

Danes smo se zbudile zadnje. Imeli smo jutranjo telovadbo, pri kateri nas je spremljal pes Bingo. Pred nami je bil še dolg dan. Odpeljali smo se proti Rogli. Tam smo najprej dobili navodila, nato pa smo se odpravili proti Lovrenškim jezerom.

Pot je bila naporna, pihal je veter in bilo je zelo mrzlo. Po uri in pol smo končno prispeli do jezer. Najprej smo pomalicali, učiteljici sta nam povedali veliko zanimivosti o jezerih, nato pa smo odšli po leseni potki med jezeri. Hitro smo se odpravili nazaj proti Rogli, saj je bil veter zelo močan. Na Roglo so nam pripeljali kosilo, ki smo ga pojedli kar pred kočo. Po  toplem čaju smo krenili proti Gorenju. Pot je bila dolgočasna in naporna. Pohod mi ni bil všeč, ker me je zeblo in bil zelo dolg.

Ko smo prispeli nazaj v dom, nas je čakal zaslužen počitek, ki je bil zelo kratek. Pol ure je minilo kot bi mignil in že smo bili v športni dvorani, kjer smo lahko igrali odbojko, košarko, badminton in pink ponk. Pred večerjo smo imeli še nekaj prostega časa,  pisali in brali smo dnevnike, čaka nas še večerni program.

 Nika in Mineja

drugi dan

drugi dan1

drugi dan2

Dostopnost