Skoči na glavno vsebino

20.11.2020

Vsako leto treji petek v mesecu novembru se spomnimo na domačo hrano in praznujemo tradicionalni slovenski zajtrk. Letos na drugačen način- doma, zelo bogato, doživeto in navdihujoče.

Imeli smo naravoslovni dan. Najprej smo si pripravili in privoščili okusen in zdrav zajtrk- maslo, med, domač kruh, mleko, jabolko. Nato pa smo čez vikend zavzeli kuhinjo in pekli kruh. Nastale so prave mojstrovine ob pomoči naših mam.

Se tudi vam cedijo sline?

Tudi vam omamno diši?

Nekaj strinkov z zajtrka. Posebej prazničen je bil Lukov zajtrk- praznoval je 11. rojstni dan. Vse najboljše Luka!

Luka

Nik

Leon

Vasja

Sefejdin

Urša

Yulieth

Peka kruha nam je vsem dobro uspela. Kruh je rahel, dišeč, mehak,…..mmmmmm  DOBER:) Nekaj sličic!

Luka

Nik

Leon

Vasja

Urša

Yulieth

Dostopnost