20.11.2020
Vsako leto treji petek v mesecu novembru se spomnimo na domačo hrano in praznujemo tradicionalni slovenski zajtrk. Letos na drugačen način- doma, zelo bogato, doživeto in navdihujoče.
Imeli smo naravoslovni dan. Najprej smo si pripravili in privoščili okusen in zdrav zajtrk- maslo, med, domač kruh, mleko, jabolko. Nato pa smo čez vikend zavzeli kuhinjo in pekli kruh. Nastale so prave mojstrovine ob pomoči naših mam.
Se tudi vam cedijo sline?
Tudi vam omamno diši?
Nekaj strinkov z zajtrka. Posebej prazničen je bil Lukov zajtrk- praznoval je 11. rojstni dan. Vse najboljše Luka!
Luka
Nik
Leon
Vasja
Sefejdin
Urša
Yulieth
Peka kruha nam je vsem dobro uspela. Kruh je rahel, dišeč, mehak,…..mmmmmm DOBER:) Nekaj sličic!
Luka
Nik
Leon
Vasja
Urša
Yulieth