Skoči na glavno vsebino

Danes smo imeli tehniški dan. Spoznavali smo različne tekočine. Delali smo različne poizkuse. V razredu smo se razdelili v skupine po dva učenca skupaj. naredili smo pet poizkusov. Najbolj zanimiv poizkus mi je bil poizkus, kjer smo uporabljali pekač, plastenko in vodo. Zanimivo mi je bilo kako iz plastenke izteka voda.

Sefejdin

Danes smo imeli tehniški dan, prinesli smo vsak svoje tetrapake. Najprej smo gledali videe o tekočinah in se pogovarjali. nato smo se tudi malo poigrali z vodo, nekaj malega smo se tudi posmejali. Velikokrat sem jim tudi posodil svoje plastenke. Medtem ko smo prelivali, smo tudi merili količino vode. Na koncu smo se dali8 v pare in šli po različnih postajah. Pri vsaki postaji smo morali narediti poizkus z vodo. Potem smo pomagali pospraviti učiteljici.

Vasja

Danes smo imeli tehniški dan. Mešali smo tekočine. Gledali smo veliko filmčkov. potem je bil čas za malico. Učiteljica je naredila postaje z različnimim poizkusi. Učiteljica je povedala, da se bomo to učili še pri matematiki.

Tjaša

Danes smo imeli tehniški dan. na tehniškem dnevu smo delali različne poizkuse. Imeli smo veliko poizkusov. Imeli smo se lepo in smo bili zelo delavni. Na koncu smo dobili bombone.

Leon

 

Dostopnost