Skoči na glavno vsebino

Piše se 5. januar leta 2021.

Zapisal se je zgodovinski trenutek.

Urša, Yulieth, Vasja, Leon, Luka in Nik so ponovno prvič prestopili šolski prag. Po dolgem, predolgem času šolanja na daljavo.

Tako, sedli smo v šolske klopi in vse je bilo tako kot prej. Nepopisen trenutek!

V času šolanja na daljavo so učenci doživeli marsikaj lepega, saj so bile tudi božično-novoletne počitnice.

Na silvestrovo smo šli k atu. Z atom sva gledala televizijo do pol enih. Na obisk je prišla teta. Božiček mi je prinesel “šampanjec s čokolatini” in razdelil sem jih za novo leto. Že prej mi je Miklavž prinesel loparje z ježki in žogico, uteži in nogometno žogo. Vsem doma pa je prinesel velik evrokrem. Mami je doma spekla medenjake.

Vasja

Za novo leto smo bili pri teti in dočakala sem polnoč. Ker sta bila ata in mama utrujena, smo prespali pri teti. Naslednji dan smo obiskali nono. Za Miklavža sem dobila čokoladne božičke in čokolatrine. Božiček mi je prinesel novo peresnico in tanke svinčnike. Dedek Mraz pa še rogljičke in nov ovitek za telefon.

Yulieth

Miklavž mi je prinesel nove sobne copate, poseben zemljevid, čokolatine in vrečo mandarin. Praznovali smo pri mojem bratu. Mala nečakinja je zbolele in dan preživela v bolnišnici, a je bila kmalu nazaj doma. Skupaj smo ugotovili, da se je v letu 20202 dogodilo veliko stvari in je najbolje, da ga kar pozabimo. V domačem kraju smo imeli delavnice izdelave okraskov preko zooma.

Urša

Pekel sem kruhke, odprli smo šampanjec. Dočakal sem novo leto, počakal sem polnoč. Obiskali so me vsi trije dobri možje. Nastavil sem jim piškote in mleko.

Nik

Poslušal sem božično glasbo. S psom Gabrom sva uživala na snegu. Obiskal me je božiček, njegovih daril sem bil zelo vesel. Za novo leto sem si ogledal praznično risanko.

Luka

Ko je zapadel sneg, sem izdelal iglu. pri delu sem moral biti zelo natančen. Bil je dovolj za oba s sestrico. Z avtom sva pospravljala delavnico. Komaj sem čakal novo leto, večer sem preživel ob glasbi. Ob polnoči sem opazoval rakete.

Leon

 

Dostopnost