Skoči na glavno vsebino

Danes smo bili na pohodu. Šli smok učiteljičinemu domu in posodila nam je palice za hojo v hribe. Ko smo bili na vrhu, je bil zelo lep razgled. Ustavili smo se nekje in učiteljica Martina nam je dala jabolka. Šli smo še v bike park. Potem smo se vrnili v Idrijo. zelo lepo je bilo v gozdu. Šesto uro smo imeli še na urniku izbirni predmet šport za sprostitev.

Sefejdin

Danes smo imeli športni dan. Imeli smo prvo uro slovenščino, nato še tehniko. Od tehnike smo šli v razred in malicali. Ko smo pomalicali, smo se odpravili ven. Zunaj smo hodili po poti do učiteljičine hiše. nato smo odšli naprej do hiše, kjer so se pasle koze. malo bolj naprej je bila Nikova hiša, pri vodi je bil Nikov mlinček. Šli smo naprej po poti in prišli smo do gozdne poti. Nekje na začetku poti smo0 se ustaviliu in se pogovorili o tem, kako moramo hoditi po ozkih poteh.. Šli smo naprej in se ustavljali vmes. Ko smo prišli na vrh, . smo pojedli jabolka, ki nam jih je dala učietljica. Ko smo pojedli, smo po isti poti nazaj prišli do bike parka in se tam ustavili. Odšli smo naprej in si med potjo ogledali slap. Ko smo že skoraj prišli do asfaltirane cesta, sva z Uršo na tleh zagledali kačico in sva se zelo ustrašili. Vrnili smo se v šolo in odšli na kosilo.

Yulieth

Danes smo imeli pohod. Šli smo v bike park. Šli smo po gozdni poti. Videli smo različne gobe. V bike parku smo videli skakalnice.

Tjaša

Bili smo v bike parku. Imajo veliko skokov. Po progi ne smemo hoditi.

Leon

Bili smo v bike parku. Obuli smo pohodne čevlje. Slišali smo vodo. Proga je nevarna. Po njej si ne bi upal peljati.

Nik

Dostopnost