Skoči na glavno vsebino

Šli smo v gozd. Postavili smo šotor, ogenj in zastavo. Šotor sem ogradil z zaščito pred medvedi.

Nik

Danes smo šli v gozd. V gozdu smo postavili šotor, kasneje smo zakurili ogenj in pekli jabolka. V gozdu smo obiskali fitnes na prostem. Šli bomo tudi v bazen. Danes sem prvič pekel jabolka na ognju.

Vasja

Pekli smo jabolka.V gozdu smo telovadiolu. Popoldne bomo plavali.

Leon

Zjutraj smo se zbudili, se oblekli in in odpravili na razgibalne vaje. Pozajtrkovali smo in se odpravili na športni dan. Odšli smo do gozda in postavili bivake iz vrvi, platna in palic. Zakurili smo ogenj in pekli jabolka na ognju. Bili smo tudi v fitnesu v naravi. Zdaj pa gremo v bazen in že komaj čakam. Zelo se veselim.

Urša

Obiskali smo fitnes na prostem. Pekli smo jabolka.

Luka

Danes smo dan začeli s pospravljanjem sob. Potem smo šli na jutranjo telovadbo. Potem smo šli na zajtrk. Nato smo šli v fitnes v naravi. Tam smo postavili šotore in smo pekli jabolka  na palici. Prvič sem pekla jabolka na palici. Jabolka smo pekli v gozdu. V gozdu sem tudi nabirala prave kostanje.

Tjaša

Danes smo najprej zjutraj pospravili sobe in se odpravili ven na jutranje razgibavanje. Potem smo odšli na zajtrk. Po zajtrku smo šli po malico in prehodili pot na grič. Tam smo naredili šoto, zastavo in ogenj. Šli smo naprej in postavili pravi ogenj in ga prižgali. Na njem smo pekli jabolka. Ko smo ppojedli, smo odšli naprej. Naš cilj je bil, da smo telovadili v fitnesu v naravi. Zdaj gremo v bazen.

Yulieth

Danes smo prkli jabolka v gozdu. V gozdu smo postavili šotor. Zjutraj smo šli na telovadbo in telovadili v fitnesu v naravi. Šli bomo v bazen. Za kosilo so bili kruhovi cmoki, solata in piščančje meso. Prvič smo pekli jabolka na ognju.

Sefejdin

Dostopnost