Skoči na glavno vsebino

Odpravila sem se v Cerkno z avtom. S sošolci smo se dobili pri vhodu v CŠOD. Pomalicali smo in dobili navodila za bivanje v stavbi. Pospravili smo stvari, uredili postelje. Imeli smo malo prostega časa. Nato smo se odpravili na ogld Cerknega. Pojdli smo zelo okusno kosilo. Imeli smo delavnico pustnih mask, kasneje pa smo odšli na Radio Odmev. Nato je bila aktivnost fotolov. Zvečer pa še ogled laufarije.

Urša

Najprej smo pripravili posteljo. Šli smo na Radio Odmev.

Nik

Ogledali smo si Cerkno. Zvečer si bomo ogledali laufarijo.

Leon

Najprej smo pripravili sobe. Všeč mi je bilo kosilo. po kosilu smo šli na Radio Odmev. Šli smo še na fotolov. Delali smo maske. Hiša, v kateri je CŠOD, je zelo lepa. Zvečer gremo v laufarijo.

Sefejdin

Šli smo na sprehod po Cerknem. Po kosilu je bil počitek. Izdelovali smo maske. Zvečer gremo v laufarijo.

Luka

Prvi dan, ko smo prišli v sobe, smo postlali postelje in razpakirali. Potem smo pojedli kosilo in imeli počitek. Po počitku smo šli na Radio Odmev. Potem smo šli ven na fotolov. Potem smo imeli večerjo. Po večerji gremo pogledati laufarijo.

Tjaša

Najbolj mi je bilo všeč, ko smo bili na Radiu Odmev. Bili smo tudi v laufarini. Šli smo na sprehod, po slikah smo iskali stavbe v Cerknem. Izdelovali maske.

Vasja

Danes zjutraj smo se dobili v šoli kot običajno. Dobili smo malico in se odpravili na avtobusno postajo. Z avtobusom smo se odpeljali v Cerkno. Nato smo se peš odpravili do CŠOD-ja. Zunaj smo pomalicali in eden od učiteljev nam je razložil pravila. Nato smo šli urediti sobe. Ko smo to uredili, smo imeli malo odmora in nato smo šli na sprehod okoli Cerknega. nato je bilo kosilo in po kosilu počitek. po počitku smo šli v učilnico in rešili knjižico o prometu. Potem smo z učiteljico Simono izdelovali maske. potem smo šli v stavbo, kjer ima prostore Radio Odmev. Ogledli smo si prostor in videli, kako je Maja govorila v živo. nato smo šli na fotolov. Na fotolovu smo iskali informcije o Cerknem. Zvečer si bomo ogledli prostore laufarije.

Yulieth

Dostopnost