Skoči na glavno vsebino

Na tehniškem dnevu nas je obiskal policist. S policistom smo šli okrog šole. Povedal nam je, da moramo biti oblečeni v fluoriscentna oblačila. Vasja nam je pokazal svoj dom. Všeč mi je bilo, ker je z nami hodil policist.

Sefejdin

V torek, 1.9. 2020 smo imeli prvi šolski dan v tem šolskem letu. Najprej smo prišli v šolo, potem smo počakali do 8. ure, ker naj bi prišel policist Edo. Čakal nas je na dvorišču. Policist nas je vprašal po stvareh, ki jih že vemo o varnosti v prometu. potem smo ponovili, kako se pripeti, kako se moramo obleči ob različnem vremenu. nato smo ponovili še o obnašanju na javnih prevoznih sredstvih, o vožnji s skiroji, kolesi in rolerji. ponovili smo še malo varnih poteh za kolesa in peščce. nato smo odšli na sprehod po varnih poteh v šolo.ponovili smo,kje moramo hoditi, kako se prepričati ovarnem prečkanju ceste, o semaforju in prometnih znakih. Potem smo se poslovili od policista in šli v učilnico. v učilnici smo šponovili o prometnih znakih, kaj pomenijo in kje stojijo. Imeli smo kviz o varnosti v prometu. In tak je bil zaključek dneva.

Yulieth

2.9.2020 smo namenili nekaj šolskih ur pravilom na cesti, v avtu in na avtobusu. S policistom smo se sprehodili okoli šole, prečkali smo veliko prehodov za pešče in kolesarje. med potjo nam je razložil, kako se pravilno obnašamo v prometu.

Bili smo na počitnicah in malo smo odmislili šolsko delo in tudi pravila, zato je bilo potrebno obnoviti znanje. Imeli smo tudi kviz, v katerem smo še dodatno utrdili znanje cestno- prometnih predpisov. želim si, da vsi moji vrstniki in mlajši šolarji varno prečkali prehode vsak dan in da bi tudi odrasli upoštevali pravila, ki veljajo na cesti.

Urša

Dostopnost