Skoči na glavno vsebino

EKSKURZIJA  ČEZ VRŠIČ

V TOREK 18.6.2019 SMO ŠLI NA BLED SKUPAJ S PETIM RAZREDOM. ZJUTRAJ SMO SE OB 7:15 ZBRALI V JEDILNICI. UČITELJICE SO NAM RAZDELILE MALICO. SAMI PA SMO V NAHRBTNIKU IMELI ŠE DVE MALICI ZA POPOLDAN. KO SMO SE ZBRALI SMO ŠLI NA AVTOBUS. BLIZU CERKNEGA SMO SE USTAVILI, DA SMO POBRALI NAŠO SOŠOLKO IRENO. OGLEDALI SMO SI MUZEJ V TRENTI. NAJPREJ SMO SI OGLEDALI KRATEK FILM O GOZDU. POTEM NAS JE VODIČKA PELJALA V SOBO, KJER SO BILI TELEVIZORJI. NA TELEVIZORJIH JE BILA REKA SOČA. VIDELI SMO VELIKO NAGAČENIH ŽIVALI, ČRNO KUHINJON IM ČRNO SOBO. PO KONCU OGLEDA SMO SI ŠE LAHKO KUPILI SPOMINEK ZA DOMOV. NATO SMO SE ODPELJALI NA VRŠIČ. NAJPREJ NAS JE UČITELJICA JANA SLIKALA, POTEM PA SMO ŠLI NA RAZGLEDNO TOČKO VRŠIČA. TAM SMO VIDELI AJDOVSKO DEKLICO, KI SMO JO LAHKO TUDI SLIKALI. VIDELI SMO OVCE IN JIH BOŽALI. USTAVILI SMO SE TUDI V KRANJSKI GORI. POTEM SMO KONČNO PRISPELI NA BLED. UČITELJICE SO NAM DOVOLILE DA SMO LAHKO SAMI HODILI NAOKOLI. YULIETH MI JE KUPILA LEPO ZAPESTNICO ZA SPOMIN. PO NAKUPOVANJU IN OGLEDU SMO SE ODPRAVILI NA AVTOBUS INN DOMOV V IDRIJO SMO PRISPELI OB 18:30.  DOMOV SEM PRIŠLA UTRUJENA, AMPAK VESELA.

KARMEN

V TOREK, 18. 6. 2019, SMO ŠLI NA EKSKURZIJO. ODHOD JE BIL IZ IDRIJE, POTEM SMO SE PELJALI V TOLMIN, KOBARID, TRENTO ČEZ VRŠIČ IN NA BLED. V TRENTI SMO SI OGLEDALI MUZEJ  TRIGLAVSKI NARODNEGA PARKA. V TRENTI  SMO POJEDLI MALICO. POTEM SMO SI ŠLI OGLEDATI AJDOVSKO DEKLICO. NA VRŠIČU SMO SI TUDI VIDELI OVCE, KI SO SE SPREHAJALE PO CESTI. V TRENTI IN NA VRŠIČU SMO SI LAHKO KUPILI KAKŠEN SPOMINEK. IZ VRŠIČA SMO SE ODPELJALI MIMO KRANSKE GORE NA BLED. TAM SMO SI LAHKO ŠLI OGLEDAT JEZERO IN SMO SI LAHKO NAROČILI KREMNO REZINO. NA BLEDU SMO SI TUDI LAHKO KUPILI KAKŠEN SPOMINEK. NA BLEDU SEM SI NAROČILA SLADOLED. NA TEM IZLETU SEM VIDELA VELIKO NOVIH STVARI. TA DAN MI JE BIL ZELO LEP. IMELA SEM SE ODLIČNO.

IRENA

18.6 2019 SMO  ŠLI NA EKSKURZIJO. NAJPREJ SMO SE VSI ZBRALI  NA HODNIKU ŠOLE. KO SMO SE VSI ZBRALI SMO ŠLI NA AVTOBUS IN SE ODPELJALI. Z NAMI SO BILI ŠE PETIČKI IZ REDNE ŠLE. NAJPREJ SMO SI OGLEDALI KOSTNICO.TAM SO POKOPANI VOJAKI, KI SO V 1 SVETOVNI VOJNI. POTEM SMO IZ AVTOBUSA VIDELI SOČO IN SLAP BOKA. KO SMO SE PRIPELJALI V TRENTO, SMO SI OGLEDALI MUZEJ TRIGLAVSKEGA NARODNEGA PARKA. V MUZEJU SO NAM POKAZALI VIDO O NARAVI V PARKU. OGLEDALI SMO SI TUDI NAGAČENE ŽIVALI  IN ZNAČILNO TRENTANSKO HIŠO.

YULIETH

Dostopnost