Skoči na glavno vsebino

V petek, 31.5. smo šli na Festival Igraj se z mano. Najprej smo vzeli malico. Nato smo šli na avtobusno postajo.   Ko smo prišli v Ljubljano, smo najprej pomalicali. Potem smo se razdelili v  skupine.  Jaz sem bi z učiteljico Kerstin in Tamaro. Prvo smo hodili med vrvjo, slalom smo hodili in na koncu smo metali žoge v koš in v kroge. Potem sem z Gregorjem in Leonom plesal. Potem smo igrali namizni nogomet in namizni tenis. Na koncu smo plesali. Na koncu smo pogledal predstavo i  in potem smo šli nazaj. Izlet  je bil lep.

Aljaž

 

V petek, 31.5. smo šli na v Ljubljano in se udeležili delavnic na temo  Igraj se z mano. Zjutraj, ko smo se zbrali učilnici, smo vzeli malico in odšli na avtobus. Ko smo se pripeljali v Ljubljano, smo pomalicali. Po malici smo se udeležili delavnic. Jaz sem se udeležil poligona na travi, plezanja na plezalni steni, namiznega nogometa, pinkponka, gimnastike na blazini in ples z didžejem. Na koncu smo dobili brezplačno palačinko. Po delavnicah smo se odpeljali nazaj v Idrijo.

Gregor

 

V petek, 31.5 smo šli v Ljubljano.  Ko smo prišli v Ljubljano smo pojedli malico. Ogledali smo si delavnice. Danes sem se v Ljubljani šla frizirat. Potem, ko smo si ogledali delavnice smo  se pridružili. Imela sem se lepo.

Irena

 

Danes smo se najprej zbrali v učilnici. Dobili smo malico. Potem smo se odpravili v Ljubljano. V Ljubljani smo  pomalicali in se razporedili po skupinah. Vsaka skupina je imela eno učiteljico. hodili smo po parku med delavnicami. najboljše mi je bilo plezanje. Druge delavnice so bile friziranje, ustvarjanje, plesanje, igranje, meditiranje. V frizerski delavnici sta se Karmen in Irena sfrizirali, jaz pa sem se pobarvala v oranžno. na plesni delavnici smo morale ponavljati za učiteljem, ki je zelo smešno plesal. V Ljubljani je bilo zelo super in vse delavnice so mi bile všeč.

Yulieth

 

Danes, 31.5. smo šli v Ljubljano na Festival Igraj se z mano. Zjutraj smo prišli v šolo kot običajno. Z učiteljico sva šli po malico. Potem smo se zbrali in šli na avtobus. Ko smo prispeli, smo pojedli malico.. Potem smo šli na različne delavnice. Najprej smo meditirali, nato sestavljali stvari s kockami, šle smo si splesti kitke, plesale smo. Na koncu pa smo naredile rože. Potem smo šli na avtobus in nazaj v Idrijo. V Ljubljani sem se imela zelo lepo.

Karmen

 

Kaj ti je bilo na festivalu všeč?

Lahko smo poizkušali vse, videli smo smešno predstavo, igrali smo nogomet, imeli smo dober razgled po parku.                                   Vasja

Všeč mi je bil nogomet, košarka, smučke, najbolj pa plezanje. Videl vse, ko sem plezal.                   Leon

Všeč mi je bilo, ker smo se igrali igre, šli smo na vozičke.                                   Nik

Všeč mi je bilo, ko smo se vozili z vozički in metali na koš.                                           Luka

 

Naša današnja redkobesednost je posledica prijetne utrujenosti, ki jo je povzročila obilica dogajanja v parku Zvezda v Ljubljani in vročina.

Dostopnost