Skoči na glavno vsebino

Dolge, pa še vedno prekratke!

Med počitnicami sem odšel na sprehod v gore. Vozil sem se s kolesom. Za novo leto sem bil doma, opazoval sem rakete.

Nik

Med počitnicami sem se igral s svojo sestro Ines in se vozil s kolesom. Najbolj so mi bile všeč rakete, ki sva jih za novo leto spustila z očetom. Druge rakete pa sem opazoval tudi skozi okno.

Leon

Med počitnicami sem veliko časa preživel zunaj, kjer sem se igral. Za božič je mamma okrasila smrečico. Najbolj so mi bili všeč balončki, ki so bili vojolične barve.

Luka

Všeč mi je bilo, ker mi ni bilo treba med počitnicami zgodaj vstati. Najbolj sem bila vesela, ko smo se preselili v hišo, kjer imamo veliko prostora. Za božič in novo leto smo bili doma. Naučila sem se tudi drsati.

Blažka

Med počitnicami smo se pripravljali na božič in novo leto. pripravili smo mizo: pogrnili smo lep prt, mama je skuhala zelo dobro večerjo. Za novo leto sva s sestro gledala risanke, ob polnoči pa smo opazovali rakete. Najboljn vesel sem bil, ko sem dobil novo torbo in peresnico.

Vasja

Med počitnicami sem bila veliko doma. Pripravljali smo se za božič in povabili celo družino k nam domov. Imeli smo super božično zabavo, plesali smo, peli, se zabavali in dobili božična darila. Po božiču smo šli na obisk k noni in nonotu. teta jenifer je pri sebio doma za novo leto pripravljala zabavo. Mi smo pripravili jedi in pijačo. Zelo smo se zabavali, peli, plesali, pili in jedli. Sestrica, sestrična in bratec so soali, jaz pa sem bila budna celo noč. med počitnicami smo se zelo zabavali.

Yulieth

 

Za počitnice sem bila doma. na novo leto sem dočakala polnoč. S sestro sva pekli piškote. Bilo  i je zelo všeč. Za božič smo pekli potico. Za božič in novo leto sem bila zelo vesela. Za novo leto smo otroci pili otroški šampanjec in zraven jedli piškote.  Najbolj mi je bilo vđšeč. ko smo bili skupaj z družino. Te dni sem bila srečna in  zadovoljna.

Irena

Med počitnicami smo lepo praznovali z družino. Imeli smo praznično večerjo in pili smo božični čaj. Ko je nastopilo novo leto in sem dočakal polnoč, sem šel k prijateljem opazovat rakete oziroma ognjemet. Bilo je zelo lepo in skupaj smo nazdravili novemu letu 2019.

Upam, da bo leto 2019 veselo in uspešno.

Gregor

 

Naj bo srečno, zdravo in mirno!

Dostopnost