Skoči na glavno vsebino

Zadnji predpraznični teden je res že prazničen. Ogledali smo si film Gajin svet, poslušali Marka Hatlaka z bendom, si ogledali predstavo Dedek Mraz prihaja in pekli piškote.

Višek praznovanja pa je bila včerajšnja pogostitev.

Uživali smo v slastnih dobrotah, ki smo jih sami nardili. Delali smo piškote, čokoladne kroglice. Pripravili smo pogostitev. Velikom smo se nasmejali in pogovarjali. Zelčo zelo mi je bil všeč današnji dan.

Karmen

Danes se  mi je zdelo zelo lepo, delali smo polže. Po malici smo pripravili učilnico, za jest in za pit.Ko smo pojedli, smo se šli tombolo. Luka je zmagal.

Aljaž

Danes mi je bilo všeč, ker smo pekli piškote. Vesela sem. Igrali smo tombolo, kar mi je bilo zelo všeč

Alma

Všeč mi je bilo, ko smo skupaj kuhali in se družili. Danes smo pekli slane polžke in piškote. lepo mi je bilo, ker smo bili vsi skupaj.

Pili smo čaj in učiteljice so pile kavo. Poslušali smo božično glasbo.

Irena

Danes sem se imela zelo dobro. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo delali roladice in piškote. Najboljše soo bile sladke kroglice. naredili smo si še bolj čarobne praznike. Všeč mi je, ko smo s prijatelji skupaj in veselo začnemo s praznovanjem božiča in novega leta.

Yulieth

Uživali smo ob peki piškotov. Lepo je bilo, ko smo skupaj igrali tombolo.

Vasja

Všeč mi je bilo, ko sem dobil glavno nagrado na tomboli. Delal sem kroglice in potem sem jih pojedel.

Luka

Najljubše mi je bilo delati piškote in všeč mi je bil božični zborček. Dišalo jepo piškotih. Lepo je bilo, ker sem igral tombolo. Jedli smo piškote, bilo je najboljše.

Leon

Všeč mi je bilo, ko smo pekli pecivo, kroglice iz testa. Imeli smo predpasnike. jedli smo piškote.

Nik

Komaj sem čakala praznovanje. Delala sem kroglice. Pojedla sem veliko kroglic.

Blažka

Všeč mi je bilo pripravljati pecivo v gospodinjski učilnici. Tam smo bili pridni, poslušni, zadovoljni, marljivi in veseli. Vsak od nas je imel svojo nalogo. Irena je valjala testo, Yuli in karmen sta rezali rolado. Aljaž je pomagal ostalim, ki so rabili pomoč. Alma je sodelovala pri delu. Jaz sem pomival posodo in delal pod ukazom učiteljice Martine. Okrasili smo mizo. Na sredino smo dali okraske. Usedli smo se in kulturno jedli.

Želim vam srečno novo leto 2019!

Naj se vam uresniči skrita želja!

Gregor

Dostopnost