Skoči na glavno vsebino

Zjutraj po zajtrku (ki je bil odličen) smo imeli tekmovanje v orientaciji. Bili smo v skupinah, ki so jih sestavljali učenci obeh šol. Pot je vodila po gozdu in travniku, na poti pa smo morali odgovarjati na različna vprašanja in uganke. Za skupni rezultat je bil pomemben seštevek točk pravilnih odgovorov in čas, ki smo ga porabili za pot. Zmagala je skupina iz dveh članic OŠ Črnomelj in dveh načih sošolcev. Po kosilu smo imeli delavnico z naslovom Varno v naravo. Učiteljica nam je predstavila različne nevarnosti, ki nas lahko čakajo v naravi in kako se pripraviti na varen daljši pohod v naravo. Med tem pohodom smo malo pred jezerom Jasna srečali tudi del učencev naše šole, ki so zdaj v CŠOD v Planici. Kolesarili so do jezera. Razveselili smo se srečanja in na kratko poklepetali.

Zdaj čakamo na večerjo in se pripravljamo na večerni družabni program: predstavitev posameznih sob in šole.

Jutri bomo imeli kosilo ob 13.00 uri, nato se bomo odpravili proti domu. Prihod v Idrijo načrtujemo med 15.30 in 16.00 uro. Na spletni strani bo objavljeno, kdaj bomo krenili iz CŠOD.

Fantje iz sob 22 in 25

Družabni večer je za nami. Osmošolci so se predstavili s programom 8. a ima talent. Predstavili so se z različnimi športi, na koncu pa so skupaj zapeli.  Učenci OŠ Črnomelj so se med drugim predstavili tudi z ljudskimi plesi; skupaj z našimi so zaplesali Lepo Anko.

 

Dostopnost