Skoči na glavno vsebino

V Ilirski Bistrici so v četrtek, 17.5. potekale področne športne igre. Iger smo se udeležili vsi in tekmovali po svojih najboljših močeh.

Včeraj smo šlo v Ilirsko Bistrico. Imeli smo atletske igre. Tekmoval sem v teku na 60 m in v skoku v višino. treme nisem imel, saj sem nastopal izven konkurence. Dosegel pa sem 3. mesto pri skoku v višino. Zelo ponosen sem na svoj tek na 60 m, bil sem prvi in nepremagljiv. Tudi v prihodnje se nameravam ukvarjati s športom.

Klemen

Tekmovala sem v teku na 60 m in v skoku v daljino. Vesela sem bila srečanja s prijateljico Tašo iz Nove Gorice. Spoznali sva se na letovanju na Debelem Rtiču.

Irena

Najbolj mi je bilo všeč to, da nas je veliko tekmovalo. Tekel sem na 300m in metal vortex. V obeh disciplinah sem dosegel zadovoljive rezultate. Ker sem tudi jaz star že 16 let, sem tekmoval izven konkurence.

                                                                                                                       Gregor

Verjel sem, da mi bo šlo in bom dobro tekmoval. Tekel sem na 300 m in sem bil še kar hiter. Metal sem tudi vortex. Učiteljice so me pohvalile in bil sem zelo vesel. Ilirska Bistrica mi je bila zelo všeč in bi še kdaj šel tja na izlet.  

                                                                                                                            Aljaž

Za tekmovanje sem si oblekla “ta hitre hlače” in upala sem, da dobim kakšno medaljo. Uresničili sta se mi dve želji, saj sem dobila kar dve medalji in to kar zlati. premagala sem vsa dekleta na teku na 60 m in 300 m. družila sem se s prijatelji iz Tolmina in Ajdovščine. Bil je odličen dan.

                                                                                                      Yulieth

Dolgo časa smo se vozili in cel dan sem se lepo imel. Najbolj mi je bilo všeč, da sem tekel tudi, če nisem bil prvi. Kosilo je bilo tudi dobro.

                                                                                            Luka

Všeč mi je bilo, ker sem na avtobusu lahko sedela zadaj. Vreme mi pa ni bilo všeč. Tekla sem hitro, ampak so me vse punce premagale. Metala sem tudi vortex. Bolelo me je koleno, ker sem tudi padla.

                                                                                                                  Blažka

Najbolj mi je bilo všeč, da sem dvakrat tekel. Pomagal sem odpirati glavna vrata na igrišče. Lahko sem se igral in gledal tudi, kako drugi tekmujejo. Še bom šel na tako tekmovanje.

                                                                                                                 Nik

Klemen je s to tekmo zaključil tekmovanje v osnovnošolskem obdobju. Želimo si, da bi našel v Ljubljani nekoga, ki ga bo znal spodbuditi in mu razvijati športne spretnosti.

Na veselje vseh pa ima Klemen dobre naslednike.

                                                         

 

Dostopnost