Skoči na glavno vsebino

DSC 0478Letošnji pustni torek je za učence naše šole bil prav poseben dan.

Poleg pustnih šem,ki so ta dan napolnile šolo, krofov, graparske povorke v popoldanskem času …, je ta dan zaznamoval prav poseben koncert v idrijski Glasbeni šoli z naslovom Filmska glasba.

 

Z velikim veseljem so ga pripravljali in večkrat zapovrstjo izvedli pevci MPZ Mladi upi, vokalna skupina« No name«, trio učiteljic naše šole, plesna skupina učenk 4.b razreda, kitarista Simon in Žiga, ter Marlena v preobleki Pike Nogavičke.

Izbor filmske glasbe je bil raznovrsten. Program so sestavljale pesmi, ki jih večinoma tako učenci kot učitelji dobro poznamo in si jih takrat, ko smo dobre volje, celo zažvižgamo ali zapojemo.

Pevci so lepo petje opremili in podkrepili še s kostumi in plesnimi gibi. Tako je celoten program lahko izzvenel v vsem svojem sijaju; to ni bila paša samo za ušesa, ampak tudi za oči.

Brez učiteljev seveda ne gre in v ekipi, ki je z veseljem sodelovala in pripravljala koncert so bili: Tina Ferjančič, Jožica Zupančič, Peter Tončič, Anja Vencelj, Neja Čopič, Marina Bizjak, Elizabeta Lampe in upokojena učiteljica Mira Rejec.

 

 Zapisala Elizabeta Lampe

filmska glas40filmska glas43filmska glas31

DSC 0455DSC 0478DSC 0481DSC 0485DSC 0489DSC 0498

Dostopnost