Skoči na glavno vsebino

Danes smo imeli športni dan. Šli smo plesat v plesno šolo. Imeli smo glasbene želje.

Luka

Obiskali smo plesno šolo. Učila nas je Ana. Plesali smo na glasbo Bosa noga. naučili smo se cel ples. Šli smo ob 10.30. Igrali smo se kipe. izbrali smo si glasbeno željo.

Tjaša

Danes smo šli na ples. Preobuli smo se v copate in začeli smo s vajami za ples. Plesali smo na glasbo Bosa noga. Na koncu smo se poslovili.

Leon

Danes smo imeli športni dan. Šli smo v Plesni klub. Učil nas je Ano. Najprej smo imeli vsak svojo glasbeno željo. Ko je učiteljica Ana ustavila glasbo, smo se morali ustaviti. Nato smo se lotili gimnastičnih vaj. Ko smo končali z vajami, smo začeli z učenjem plesa. Dvakrat smo imeli pavzo.

Vasja

Obiskali smo Plesni klub Idrija. Pred odhodom smo si ogledali Poletje v školjki. V filmu je veliko p’lesa, ki je povezan z današnjim športnim dnem. Ko smo prišli v stavbo plesnega kluba, smo se preobuli. Učiteljica plesa se nam je predstavila. Predstavila nam je predstavila prostore v katerih plešejo. Na začetku smo si izbrali glasbo, na katero smo plesali poljubni ples. Ko s je glasba ustavila, smo morali stati pri miru. Naučili smo se koreografijo na glasbo Bosna noga. Imeli smo se zelo lepo. Tako se je zaključil naš športni dan.

Urša

Danes smo imeli športni dan. Šli smo v Plesni klub Idrija. Plesali smo zelo dober ples. Imeli smo tudi glasbene želje. Ponovili smo večkrat. Dodali smo še druge gibe v plesu. Končali smo ob 12.10. V garder4obi smo se obuli in šli v šolo. Zahvalili smo se učiteljici Plesnega kluba. Ko smo se vrnili v šolo, smo imeli naprej pouk. Zadnjo šolsko uro smo imeli izbirni predmet računalništvo.

Sefejdin

 

Dostopnost