Skoči na glavno vsebino
Z veseljem predstavljamo izjemno dobrodelno pobudo, ki so jo pri What’s up Events pripravili v sodelovanju z MISS EARTH SLOVENIA! Ponosni smo, da lahko svojo ljubezen do športa združimo z dobrodelnostjo in skupaj naredimo nekaj resnično posebnega.
 
V dobrodelni nagradni igri imate priložnost osvojiti originalen reprezentančni dres, ki ga je podpisal BENJAMIN ŠEŠKO, skupaj s podpisi vseh reprezentantov. In kako lahko sodelujete? Z donacijo 5€ si prislužite en listek z vašim imenom v žrebu. Toda to še ni vse! Vsakih dodatnih 5€, ki jih donirate, vam prinese še en listek v bobnu za žreb. To pomeni, da več kot donirate, večja je vaša možnost, da osvojite to izjemno nagrado – in hkrati pomagate tistim, ki potrebujejo vašo pomoč.
 
Ves denar, zbran na tej dobrodelni nagradni igri, bo namenjen našim lokalnim ustanovam, kjer se izobražujejo in delajo skupine oseb s posebnimi potrebami. S tem bomo skušali vsaj za en dan polepšati njihovo poletje in jim omogočiti nepozaben izlet na morje. Vaša podpora bo naredila razliko v njihovih življenjih in jim prinesla neprecenljive trenutke sreče.
 
Hvala vam, ker skupaj z nami delite ta čudovit namen in pomagate uresničiti sanje tistim, ki si to zares zaslužijo. Skupaj lahko naredimo veliko več! ❤️❤️
 
– – – – – –
 
Podatki za donacijo;
Prejemnik: Rdeči križ Slovenije OZ Idrija
TRR: SI56 0400 1004 6432 240
Sklic: SI00-2024
Namen: ( ime in priimek – Dobrodelni met )
 
 
Dostopnost