Skoči na glavno vsebino

1.3.2022 smo imeli tehniški dan s pustno temo. Drugo šolsko uro smo pekli miške, recept je natisnila učiteljica. Razdelili smo se v dve skupine in pričeli z delom.V posodo smo dali jajca, sladkor, moko, pecilni prašek, jogurt, sol.Testo je počivalo 30 minut. Nato smo oblikovali testo z dvema žlicama in jih položili v segreto olje. Pojedli smo jih za malico poleg sadja in čaja. Po malici smo se oblekli v kostume in se namaskirali.Po centru Idrije smo hodili do šeste šolske ure in tako se je zaključil naš tehniški dan.

Urša

Danes smo imeli tehniški dan. Jaz sem bil za maškare čebelar. Prvo uro smo imeli GUM, potem smo pa šli v gospodinjsko učilnico in smo pekli miške. Ko smo pojedli miške, smo se preoblekli v maškare in šli na okrog po Idriji. Najprej smo šli v Mladinski center k učiteljici Marti in potem smo šli še z njimi na okrog. Šli smo tudi k učiteljici Jani, da se pokažemo. Lepo smo se imeli.

Sefejdin

 

Prvo uro smo imeli  glasbeno umetnost. Po prvi uri smo pekli miške. V skupini smo bili jaz, Leon, Sefejdin in Luka. Ko smo spekli miške, smo imeli malico. Za malico smo imeli miške, sadje in čaj. Nato smo se odpravili na pustni sprehod. Obiskali smo učiteljico Marto ter odšli skupaj do učiteljice Jane.

Tjaša

Danes smo imeli tehniški dan. Ko smo prišli v šolo, smo imeli prvo uro pouk. Potem smo vzeli predpasnike in se lotili peči miške. Ko smo spekli miške, smo jih za malico pojedli. Jedli smo še sadje in pili čaj. Po malici smo se našemili in šli na sprehod po Idriji. Šli smo tudi k učiteljici Jani. Prišli smo ravno na kosilo,  bili so krofi. Bilo mi je zelo všeč.

Vasja

Danes smo v šoli imeli pustni torek.Najprej smo pekli miške z jogurtom. Nato smo se oblekli v kostume in šli ven. Šli smo do MC in potem še do učiteljice Jane. Potem smo se vrnili v razred. Bil je zelo lep dan.

Leon

 

Dostopnost